VİTRİN: KONGRE & TOPLANTI OTELLERİ
TMFTP Derneği Fetal Tıp ve Prenatal Tanı Kongresi
KONGRE TARİHİ01 Haziran - 02 Haziran 2018
KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Sheraton Hotel
KONGRE WEB SİTESİ
www.tmftpfetaltip2018.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,
Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği kurulduğu günden bu yana düzenlemiş olduğu bilimsel toplantılarda güncel konuları ele almış ve meslektaşlarımızın bilgi ve becerilerini artırarak günlük uygulamalarda sık karşılaşılan sorunları çözmelerinde yardımcı olmaya çalışmıştır.
İşte bu anlayışla sizleri yeni bir toplantıya davet etmenin gururunu yaşıyoruz. Derneğimizin “Fetal Tıp ve Prenatal Tanı Subgrubu”nun 1-2 Haziran 2018 tarihinde, Sheraton Hotel Ankara’da düzenlemeyi planladığı toplantıya katılımınızı bekliyoruz. Toplantının amacı kadın hastalıkları ve doğum hekimlerini ve prenatal tanıda vazgeçilmez olan genetik hastalıkları uzmanlarını bir araya getirerek sorunları tartışmak ve uygulamalarda daha doğru ve güncel yaklaşımların sergilenmesine yardımcı olabilmektir. Toplantıyı hem kadın doğum uzmanlarının, hem de genetik uzmanlarının prenatal tanıda kullanılan tetkik ve teknikleri her boyutu ile tartışacakları ve birbirlerini daha iyi anlayabilecekleri bir formatta düzenlemeye çalıştık.
TMFTP Derneği Fetal Tıp Prenatal Tanı Subgrubu adına 1-2 Haziran 2018’da Ankara’da buluşmak ümidi ile sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.
Prof. Dr. Acar Koç
Fetal Tıp ve Prenatal Tanı Subgrup Başkanı
Doç. Dr. Şevki Çelen
Fetal Tıp ve Prenatal Tanı Subgrup Başkanı
KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyid ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.
Kategori İçerisindeki Benzer Etkinlikler
- Karaciğer Tümörlerinde Multidisipliner Tedavi Yaklaşımı Selektif Radyonüklid Tedavi Sempozyumu
24 Kasım 2018, İzmir - 39. Ulusal Radyoloji Kongresi-TÜRKRAD 2018
06 Kasım - 11 Kasım 2018, Antalya - 10. Ulusal Larengoloji Kongresi
04 Mayıs - 05 Mayıs 2018, Ankara - Diyabet ve Komplikasyonları Ulusal Kongresi-DİKOM 2018
03 Haziran - 06 Haziran 2018, Antalya - Marmara Üniversitesi 3. Uluslararası Onkoloji ve Cerrahi Günleri
04 Mayıs - 05 Mayıs 2018, İstanbul
Yorumlar
Takvime Ekle