VİTRİN
İstanbul Bilim Üniversitesi 10. Onkoloji Günleri
KONGRE TARİHİ22 Aralık - 23 Aralık 2018
KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Florence Nightingale Hastanesi
KONGRE WEB SİTESİ
www.bilimonkoloji2018.org
DAVET
Sevgili Meslektaşlarımız,
Bu yıl onuncusunu planladığımız İstanbul Bilim Üniversitesi Onkoloji Günleri’nin konusu “Meme Kanseri’nde Güncel Yaklaşımlar”dır. Son yıllarda meme kanserinin tarama, tanı ve tedavisinde önemli değişiklikler olduğunu görmekteyiz. Hastalara uygulanacak olan tanı ve tedavi konularında karar verebilmek için radyolog, patolog ve genetik bilimcilerden daha ayrıntılı veriler almamız gerekmektedir. Bugün meme kanserinde kişiye özel tarama, tanı ve tedaviler uygulanarak aşırı tanı ve tedavilerin önüne geçilmeye çalışılmakta, bu sayede bunlara bağlı komplikasyonlar azaltılmakta ve maliyet düşürülmektedir. Tüm bu gelişmeleri değerlendirmek için 22-23 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde düzenleyeceğimiz kongremize sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk duymaktayız.
Kongremizin amacı yeni bilgiler ışığında meme kanserinin son tanı ve tedavi yöntemlerini ortaya koymak, günlük uygulamalarımızı değiştiren gelişmeleri öğrenmektir. Bunun için konusunda uzman olan değerli hocalarımızdan karşılaştığımız sorulara yanıt bulmayı amaçlıyoruz. Kongremizin hedef kitlesi, radyoloji, genel cerrahi, tıbbi onkoloji,radyasyon onkolojisi, psikiyatri ve fizik tedavi alanlarında çalışan asistanlar, uzmanlar ve genç akademisyenlerdir.
Başarılı bir kongre geçirmemiz dileklerimizle,
Saygılarımızla,
Prof. Dr. Vahit Özmen
Prof. Dr. Coşkun Tecimer
Prof. Dr. Şefik İğdem
KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyid ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.
Kategori İçerisindeki Benzer Etkinlikler
- Ovulasyon İndüksiyonu ve İnfertilitede Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu
04 Ekim - 07 Ekim 2018, Muğla - Onkolojide Endüstri Destekli Klinik Araştırmalar Sempozyumu
22 Haziran - 23 Haziran 2018, İstanbul - 2. Diyabet Asistan Akademisi
09 Mart - 11 Mart 2018, İzmir - 5. Uluslararası Katılımlı Deneysel Hematoloji Kongresi
27 Nisan - 29 Nisan 2018, Malatya - 2. Hematolojik İmmünoloji Kongresi
04 Mayıs - 06 Mayıs 2018, K.K.T.C.
Yorumlar
Takvime Ekle